Ontwikkeling van succesvolle websites voor groot en klein

Streef naar online succes met onze informatieve websites die jouw boodschap helder en doeltreffend overbrengen. Of je nu jouw bedrijf wilt profileren, kennis wilt delen of online interactie met je doelgroep wilt bevorderen, we staan klaar om jouw visie te realiseren.

Bij elk project ligt onze primaire focus op het ontwikkelen van websites die voor eindgebruikers moeiteloos te beheren zijn. Met ons eigen ontwikkelde Content Management Systeem (CMS) leggen we de kracht in handen van de gebruiker, waardoor het eenvoudig wordt om teksten en afbeeldingen te bewerken.

Daarnaast bieden we onderhoudscontracten in verschillende vormen, inclusief ondersteuning bij het vullen van content. We begrijpen dat het onderhouden en bijwerken van je website essentieel is voor het behouden van een actuele online aanwezigheid, en we staan klaar om te helpen bij elke stap van het proces. Onze missie is om jouw online ervaring zo probleemloos en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Meer over website ontwikkeling

Ontwikkeling van succesvolle websites voor groot en klein
Maatwerk oplossingen die je werk eenvoudiger en leuker maken

Maatwerk oplossingen die je werk eenvoudiger en leuker maken

We begrijpen dat er tegenwoordig ontzettend veel tools zijn om een website of webshop mee te bouwen. Veel van deze tools behoren tot ons kennisgebied en we helpen onze klanten er graag mee. Toch ligt onze passie bij maatwerk.

Leren over het werkgebied van onze klanten vinden we interessant en de zoektocht naar de juiste oplossing die kostbare tijd kan besparen en helpt bij het uitvoeren van dagelijkse repetitieve taken geeft ons energie. Zorgen dat onze klanten tijd overhouden voor het werk dat ze zo graag doen en geen tijd verliezen in het uitzoeken hoe hun website of software nu precies werkt, dat haal het beste in ons naar boven.

Je bent van harte welkom om jouw plannen met ons te bespreken en samen te zoeken naar de ideale oplossing die je bedrijfsvoering niet alleen eenvoudiger maakt, maar ook plezieriger. We staan klaar om met je mee te denken en samen te werken aan jouw succesverhaal.

Lees meer over onze maatwerk software

Bouwen van krachtige, uitbreidbare en koppelbare webshops

Betreed de wereld van e-commerce met onze krachtige webshops, die jouw producten en diensten naadloos presenteren en verkopen. Wij begrijpen dat een succesvolle online winkel meer is dan alleen een mooi ontwerp; het draait om conversies, gebruiksgemak en een robuuste backend die je bedrijfsprocessen ondersteunt.

Onze webshop software kan volledig naar wens worden ingericht en waar nodig gekoppeld worden aan bestaande of nieuwe systemen voor betaling, verzending, dropshipping en kassa's. We bieden de flexibiliteit om jouw e-commerceplatform aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zodat je moeiteloos kunt uitbreiden en groeien in de online markt.

Lees meer over webshop ontwikkeling

Bouwen van krachtige, uitbreidbare en koppelbare webshops

Open-source software

Hoewel onze eigen software momenteel nog niet openbaar beschikbaar is (closed source), omarmen we uiteraard open-source componenten om de beste oplossingen te creëren. Open-source software wordt door andere ontwikkelaars en hobbyisten beschikbaar gesteld voor anderen om te gebruiken.

Het grootste deel van onze software is ontwikkeld met behulp van het PHP-framework Laravel. Deze keuze is bewust gemaakt om ervoor te zorgen dat onze klanten niet exclusief aan Pendo gebonden zijn. We vertrouwen er juist op dat onze dienstverlening en kwaliteit voldoende zijn om een duurzame en solide relatie op te bouwen.

We schamen ons dan ook niet om een eervolle vermelding te maken van software waarmee we regelmatig werken, waaronder Laravel, Livewire, Alpinejs, Tailwind, Bootstrap en diverse open-source packages van Spatie.be.