Jouw bedrijf begrijpen is de sleutel tot onze op maat gemaakte oplossingen

Jouw bedrijf begrijpen is de sleutel tot onze op maat gemaakte oplossingen

Wij geloven in het volledig begrijpen van je bedrijfsdomein en situatie. We nemen de tijd om je behoeften in kaart te brengen, luisteren naar je visie en doelstellingen en zetten onze expertise in om de meest passende en waardevolle oplossing te vinden.

Het woord "Pendo" staat voor "de waarde", en dat is precies wat we nastreven: van waarde zijn door jouw bedrijf te ondersteunen met op maat gemaakte software die perfect aansluit op je behoeften. Voor de meeste projecten maken we gebruik van Laravel als basis voor onze software.

Veiligheid staat bij ons voorop: jouw gegevens in goede handen

We nemen de veiligheid van jouw gegevens uiterst serieus. Onze toewijding aan gegevensbescherming begint met het zorgvuldig en veilig opslaan van al jouw informatie. Of het nu gaat om klantgegevens, financiële gegevens of andere vertrouwelijke informatie, je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn.

Als een extra beschermingslaag bieden we encryptiemogelijkheden voor gevoelige informatie. Dit betekent dat zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat er ongeautoriseerde toegang tot jouw gegevens zou plaatsvinden, deze gegevens volledig onleesbaar en ontoegankelijk zouden zijn voor onbevoegden.

Met ons kun je met een gerust hart vertrouwen op hoge normen voor gegevensveiligheid en -bescherming. Wij staan voor jouw gemoedsrust en de bescherming van wat voor jou het belangrijkst is.

Veiligheid staat bij ons voorop: jouw gegevens in goede handen
Maatwerkapplicatie hosting: veiligheid en snelheid staan centraal

Maatwerkapplicatie hosting: veiligheid en snelheid staan centraal

Bij Pendo bieden we hosting voor maatwerkapplicaties met een focus op drie kernwaarden:

Veiligheid
We zetten de veiligheid van jouw gegevens voorop. Onze infrastructuur is ontworpen met beveiliging in gedachten, inclusief meerdere beveiligingslagen en gegevensencryptie om ervoor te zorgen dat jouw informatie altijd vertrouwelijk en beschermd blijft.

Snelheid
Snelheid is cruciaal voor de prestaties van jouw maatwerkapplicaties. Onze geoptimaliseerde hostinginfrastructuur met krachtige servers en een robuust netwerk zorgt ervoor dat jouw applicaties soepel en efficiënt werken.

Zorgeloos onderhoud
We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we onderhoudscontracten op maat, variërend van periodiek onderhoud tot 24/7 ondersteuning en aanvullende beveiligingsdiensten. Jouw gemoedsrust staat voorop, en we hebben de juiste oplossing om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Onze kennis staat tot je beschikking, neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.