Als webontwikkelaars zijn we voortdurend op zoek naar de juiste tools en technologie├źn om onze projecten te versnellen, te vereenvoudigen, te verbeteren en/of te optimaliseren. Dat is waar Laravel zijn intrede doet. Laravel is niet zomaar een PHP-framework; het is een krachtige, veelzijdige en community-gedreven omgeving die ontwikkelaars in staat stelt om betrouwbare maatwerksoftware te bouwen.

Wat is Laravel?

Laravel is een open-source PHP-webframework dat is ontworpen met de modernste ontwikkelpraktijken in gedachten. Het biedt een robuuste set tools en functionaliteiten waarmee ontwikkelaars dynamische en schaalbare webapplicaties kunnen bouwen. Maar Laravel gaat verder dan alleen de basis. Het heeft een uitgebreid ecosysteem van aanvullende pakketten, bibliotheken en hulpmiddelen, zoals Laravel Horizon voor taakbeheer en Laravel Passport voor API-verificatie.

Bij Pendo hebben we voor Laravel gekozen als de ondersteunende techniek voor de meeste projecten. Met Laravel kunnen we snel en vertrouwd werken aan betrouwbare applicaties voor onze klanten.

Bewezen stabiliteit en grote community

Een van de meest indrukwekkende aspecten van Laravel is de onwankelbare stabiliteit van de software en de levendige community die erachter staat. Laravel heeft een toegewijde groep ontwikkelaars die constant werken aan het verbeteren van het framework en het uitbrengen van updates. Dit betekent dat we kunnen vertrouwen op een solide basis voor onze projecten en dat we altijd toegang hebben tot een behulpzame community van ontwikkelaars via forums, chatgroepen en online documentatie.

Maatwerk voor jou, zonder vast te zitten aan ons

Een ander groot voordeel van Laravel is dat het maatwerksoftware oplevert zonder dat klanten aan ontwikkelaars vastzitten. Dankzij de flexibele architectuur van Laravel kunnen projecten gemakkelijk worden overgedragen of uitgebreid zonder dat dit leidt tot kostbare herontwikkeling. Dit geeft ons, als ontwikkelaar, de mogelijkheid om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden, terwijl jij, de klant, de vrijheid behoudt om je projecten te laten evolueren zoals jij dat wilt.

Op zoek naar Laravel webontwikkelaars?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.