Pendo is een digitaal bureau dat sinds 2010 gevestigd is in het mooie Maastricht. Voor onze klanten werken we aan websites en webapplicaties. Ook denken we graag mee over manieren om bedrijfsprocessen te automatiseren of systemen slimmer te maken.

Begrijpen wat jij precies doet

We willen de ideeën en wensen van onze klanten graag begrijpen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de eindproducten doordacht en functioneel zijn. Goed samenwerken levert nu eenmaal het beste resultaat op.

Klein maar gespecialiseerd team met een uitgebreid netwerk

Ons team is compact en zeer gespecialiseerd. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk van partners waarmee we regelmatig samenwerken. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten op diverse gebieden volledig te ontzorgen, te ondersteunen en te adviseren.

Onze bedrijfsnaam en logo zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen

Het is een visuele vertaling van onze kernwaarden en onze benadering van zaken doen. Het logo bestaat uit twee in elkaar geplaatste haakjes, die veel meer symboliseren dan alleen leestekens.

Deze haakjes vertegenwoordigen het concept van "1 + 1 = 3". Het is een weergave van de samenwerking tussen ons team en onze klanten, waarbij ideeën worden omgezet in concrete realiteit en visie wordt omgezet in succes. Met andere woorden: samen kunnen we meer. Daarnaast zijn haakjes de leestekens waarmee onze code begint en eindigt, een knipoog naar het werk dat we uitvoeren.

De naam van ons bedrijf betekent "waarde" in het Latijn en benadrukt ons streven naar het leveren van waarde aan onze klanten, het creëren van oplossingen die hun doelen overtreffen en hun investeringen rechtvaardigen. Het gebruik van Latijn in onze bedrijfsnaam is een subtiele hint naar de rijke geschiedenis van Maastricht, waar de Romeinse invloed diep geworteld is en waar ons bedrijf gevestigd is.

Vrijblijvend een gesprek inplannen over jouw project?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.