Ontwikkeling van websites die vrijheid en kracht bieden

Bij onze webontwikkeling leggen we de nadruk op vrijheid en flexibiliteit. Ons eigen Content Management Systeem (CMS) geeft onze klanten de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen op hun website zelf te beheren, zonder enige beperking in het aantal pagina's dat ze kunnen creëren. Of het nu gaat om een bescheiden site of een uitgebreide collectie van informatie, wij bieden de tools die nodig zijn om moeiteloos te groeien.

Meertalige websites voor een wereldwijd publiek

In een steeds meer geglobaliseerde wereld begrijpen we het belang van wereldwijde toegankelijkheid. Daarom bouwen we websites die probleemloos meertalig kunnen worden gemaakt, waardoor je publiek over de hele wereld kunt aanspreken en bereiken.

Keuzevrijheid in ontwerp: template of maatwerk

We geloven in het creëren van websites die passen bij jouw unieke visie. Daarom bieden we keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen voor een grafische template als je een snelle start wilt maken, of je kunt kiezen voor een ontwerp dat volledig op maat is gemaakt, afgestemd op jouw specifieke behoeften en stijl.

Wat is het verschil tussen een template en een ontwerp op maat?

All-in service met onze hosting pakketten

Onze websites worden geleverd met betaalbare webhostingpakketten, standaard geleverd met gratis SSL-certificaten, 24/7 monitoring, dagelijkse back-ups en e-mailondersteuning. We bieden een betrouwbare infrastructuur om ervoor te zorgen dat je site altijd online is en klaar staat om jouw publiek te bedienen.

Met ons rond tafel zitten om de wensen van jouw nieuwe website te bespreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.