De keuze hangt af van jouw doelen

Of je nu kiest voor een template of een ontwerp op maat, het belangrijkste is om jouw doelen en behoeften in gedachten te houden. Templates bieden snelheid en kostenbesparing, terwijl maatwerk uniekheid en volledige controle biedt. Overweeg je budget, tijdslijn en het gewenste niveau van individualiteit bij het maken van je keuze.

Hieronder lees je kort de verschillen tussen beide opties.

Templates: snel en kostenbesparend

Templates zijn kant-en-klare websiteontwerpen die je kunt aanpassen aan jouw behoeften. Ze zijn vaak snel beschikbaar en kostenbesparend, omdat je niet vanaf nul hoeft te beginnen. Templates zijn ideaal voor kleine bedrijven met beperkte budgetten of voor projecten waarbij snelheid belangrijk is.

Het nadeel van templates is dat ze niet volledig uniek zijn. Anderen kunnen dezelfde template gebruiken, wat betekent dat je de basis van het ontwerp misschien ooit een keer ergens anders tegen kunt komen. Bovendien kunnen templates beperkt zijn in aanpassingsmogelijkheden, waardoor je soms compromissen moet sluiten.

Wanneer je besluit met een template te werken dan maken we vooraf zo goed mogelijk duidelijk wat je ervan kunt verwachten en we helpen je bij het selecten van een template met zo veel mogelijk vrijheid om aanpassingen te doen die de template laten aansluiten bij het imago van je bedrijf.

Ontwerp op maat: uniek en geheel naar wens

Een ontwerp op maat biedt volledige vrijheid en uniekheid. Het hele ontwerpproces is afgestemd op jouw specifieke behoeften en visie. Je hebt de mogelijkheid om de look en feel van de website volledig te bepalen, van kleurenschema's tot lay-out en functionaliteiten.

Een ontwerp op maat is ideaal voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie en een sterke merkidentiteit willen opbouwen. Het zal echter meer tijd en investering vereisen dan het gebruik van een template.

Onze ontwerpers zijn staan klaar om samen met jou het perfecte ontwerp te creƫren voor jouw website, aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Wil je de mogelijkheden van je website met Pendo bespreken?

Neem contact met ons op