Webshops op maat: naadloze integratie en efficiëntie

Bij het bouwen van webshops streven wij ernaar software te leveren die perfect aansluit op de wensen van onze klanten en naadloos integreert met hun bestaande werkwijze. Of je nu op zoek bent naar een oplossing die jouw bedrijfsprocessen optimaliseert of hulp nodig hebt bij het vinden van de ideale aanpak, wij zijn er om te helpen.

Koppelingen met externe software voor jouw gemak

Koppelingen met externe software voor jouw gemak

Onze webshop software biedt de mogelijkheid om koppelingen te bouwen met externe softwarepakketten, zoals boekhouding, betalingsgateways en verzendingsdiensten. Hierdoor wordt jouw bedrijfsvoering nog efficiënter en geoptimaliseerd.

Schaalbaarheid voor elk bedrijf: van klein tot groot

Schaalbaarheid voor elk bedrijf: van klein tot groot

Of je nu een kleine webshop runt of een groter bedrijf hebt waarbij administratieve taken zoals voorraadbeheer van essentieel belang zijn, onze software is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het maakt niet uit hoe groot of complex je bedrijf is, wij hebben de oplossing.

Data-Driven beslissingen: meten van succes

Data-Driven beslissingen: meten van succes

Onze software kan eenvoudig worden gekoppeld aan tools zoals Google Analytics om conversies en doelen te meten. Hiermee kun je op basis van data-gedreven inzichten beslissingen nemen en de prestaties van jouw webshop verbeteren.

We overtuigen je graag van onze kennis in een persoonlijk gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.