https://barverde.nl

Onze ervaring met Pendo was zeer aangenaam en professioneel. Het team was gemakkelijk bereikbaar voor al onze vragen en wensen. De communicatie verliep vlot en effici├źnt, wat resulteerde in een snelle realisatie van onze website. Het uiteindelijke resultaat is een top website waar we blij mee zijn!

Celina Voorn Eigenaresse Bar Verde

Opgeleverd in
2023

Geholpen met
webdevelopment, webdesign

Techniek
laravel, html/css, javascript, bootstrap

In samenwerking met Bar Verde hebben we de huisstijl van het restaurant verwerkt in een thema dat aansluit bij de waarden en uitstraling van het bedrijf.

De ontwikkelde website biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar is ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Daarvoor hebben we ons Content Management Systeem (CMS) ingezet, hiermee is Bar Verde in staat om de website zelfstandig en eenvoudig te beheren. Of het nu gaat om het bijwerken van het menu, het delen van visuele content of andere aanpassingen, het beheer is geoptimaliseerd tot enkele intuïtieve handelingen.

Het eindresultaat is niet enkel een online visitekaartje, maar een effectieve tool voor Bar Verde om hun verhaal te vertellen en hun online aanwezigheid te beheren. Wij zijn blij om bij te mogen dragen aan het succes van Bar Verde en nodigen je uit om de nieuwe website te ervaren!

Bezoek barverde.nl

Op zoek naar website voor jouw bedrijf of restaurant?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.