https://haircrane.com

De gloednieuwe webshop voor Haircrane - een bijzonder project waar we ontzettend trots op zijn. Deze webshop is een toonbeeld van maatwerk en precisie.

De Haircrane, gemaakt van hoogwaardig Japans staal, is een gepatenteerde kappersschaar die speciaal ontwikkeld is om alle kniptechnieken perfect uit te kunnen voeren. 

Aan ons de taak om dezelfde mate van perfectionisme in design en kwaliteit te bereiken in de webshop, net zoals bij de Haircrane scharen.

Het ontwerp dat alles samenvat

Elk element van het ontwerp van de Haircrane webshop is zorgvuldig overwogen en vakkundig uitgevoerd. Het weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf, waarbij elk detail is geoptimaliseerd voor zowel schoonheid als functionaliteit. Zowel de Haircrane als de website is gebouwd voor de toekomst en het ontwerp is een eerbetoon aan de slogan van Haircrane - "perfectionisme in design en kwaliteit".

Wat zegt Haircrane over onze samenwerking?

Dankzij de talrijke professionele mogelijkheden en de vlekkeloze technische uitvoering door Pendo, heeft ons product een voortreffelijke aanwezigheid gekregen in onze webshop. Met trots kunnen we zeggen dat de webshop buitengewoon succesvol is geworden, waarbij we ons product zowel nationaal als internationaal verkopen. Het grootste pluspunt is dat geen enkele uitdaging te groot is, aangezien de programmeurs van Pendo in staat zijn om alles te realiseren wat nodig is.

Suzanne Slegers Eigenaresse

Opgeleverd in

2023

Geholpen met

webdesign, webshop

Techniek

laravel, html/css, javascript, bootstrap

Naadloos geïntegreerd met bestaande tools

De webshop van Haircrane is naadloos geïntegreerd met hun bestaande tools, zoals Mollie voor online betalingen en Moneybird voor facturatie en boekhouding.

Onze software is in staat om te communiceren met deze softwarepakketten en voert administratieve taken automatisch uit. Hierdoor worden betalingen die via Mollie worden verwerkt niet alleen geregistreerd in de webshop, maar ook direct gekoppeld aan Moneybird. Dit zorgt voor een efficiënte en foutloze afhandeling, waarbij duidelijk wordt dat de factuur voor de betreffende bestelling al is betaald.

Naadloos geïntegreerd met bestaande tools
Unieke features speciaal gebouwd voor het gemak van Haircrane klanten

Unieke features speciaal gebouwd voor het gemak van Haircrane klanten

Een van de meest opvallende kenmerken van de Haircrane webshop is de mogelijkheid voor klanten om hun eigen unieke set scharen samen te stellen. Deze op maat gemaakte component stelt klanten in staat om scharen te kiezen die precies aan hun behoeften voldoen. Het is een functie die niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook de efficiëntie en effectiviteit van Haircrane als bedrijf vergroot.

Bekijk de feature

Maatwerk in Laravel

Maatwerk in Laravel

Een van de hoekstenen van dit project was het gebruik van Laravel, een van de meest krachtige en flexibele PHP-frameworks die er zijn. Hiermee was het mogelijk de webshop van Haircrane vanaf de grond af aan op te bouwen en elk aspect ervan aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem dat moeiteloos aansluit bij de visie van Haircrane.

Bij elk project staat de klant centraal, en dat was bij de Haircrane webshop niet anders. We hebben uitgebreid met het team van Haircrane samengewerkt om hun visie tot leven te brengen. Elke functie en elk ontwerpdetail werd met hun wensen in gedachten ontwikkeld. Het resultaat is een webshop die perfect aansluit bij hun bedrijfsfilosofie van Haircrane.

Sparren met ons over jouw nieuwe project?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.