mosam-techjobs.nl

Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking met Pendo. Ze hebben de lijntjes kort gehouden, waardoor de communicatie vlot verliep. Zowel intern als met externe partijen werd alles snel en efficiënt afgehandeld. De professionaliteit en toewijding hebben gezorgd dat onze doelen en afspraken op een fijne manier zijn bereikt.

Rodri Weck Eigenaar

Opgeleverd in
2024
Geholpen met

webdevelopment, laravel, Tigris API integratie

In samenwerking met

Mosam Techjobs is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van mensen bij het vinden van nieuwe banen in de boeiende wereld van techniek. Deze website biedt een unieke, op maat gemaakte oplossing om de zoektocht naar technische carrières te vergemakkelijken.

De website is ontwikkeld met behulp van Laravel, een krachtig en veelzijdig PHP-framework dat garant staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Door te kiezen voor maatwerk met Laravel hebben we Mosam Techjobs voorzien van een solide technologische basis die aan de behoeften van het bedrijf voldoet en de mogelijkheid openlaat om in de toekomst eenvoudig nieuwe koppelingen aan te sluiten.

Voor het ontwerp van dit project zijn de krachten gebundeld met René Veugen webdesign. René Veugen heeft in overleg met Mosam Techjobs gezorgd voor de huisstijl, het ontwerp en de teksten. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met het responsive opbouwen van de website en het koppelen van onze techniek.

Koppeling met Tigris API

Een van de kenmerken die we graag willen uitlichten, is de geïntegreerde API-koppeling met het Tigris-platform. Deze strategische verbinding stelt Mosam Techjobs in staat om vacatures vrijwel automatisch up-to-date te houden. Door middel van deze integratie wordt het zoeken naar en vinden van de meest actuele technische vacatures een efficiënt en moeiteloos proces.

Livewire, een tool voor Laravel, is ingezet om vacatures op een intuïtieve manier te filteren zonder dat de pagina herladen hoeft te worden. Bezoekers van de Mosam Techjobs-website kunnen hierdoor genieten van een soepele gebruikerservaring bij het doorzoeken van vacatures en het ontdekken van nieuwe carrièremogelijkheden.

mosam-techjobs.nl

Op zoek naar een technische partner die voor jou de eindjes aan elkaar kan knopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.