https://miamai.nl

Pendo begrijpt onze visie en heeft een prachtige en functionele website geleverd die gelijktijdig onze SEO resultaten verbeterde. Wat ons opviel was de manier waarop ze luisterden naar onze wensen en ideeën. De heldere manier van communiceren en wijze waarop onze wensen werden gerealiseerd gaf ons gedurende het hele project het vertrouwen dat we in goede handen waren.

Niki Vaassen Eigenaresse

Opgeleverd in
2023

Geholpen met

webdesign, webdevelopment

Techniek

laravel, html/css, javascript, bootstrap

Door stijladvies aangedreven ontwikkeling

Door stijladvies aangedreven ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van deze website hebben we de kracht van onze technische expertise naadloos kunnen combineren met het stijladvies van Niki: een getalenteerde interieurontwerpster.

Het resultaat is een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de essentie van haar creatieve visie vastlegt. Onze technologie vormde de basis waarmee ze haar creaties kan delen met haar (potentiële) klanten. Samen hebben we een digitale uitdrukking van haar passie gecreëerd, waarmee ze haar inspiratie en talent met de wereld kan delen.

Bovendien hebben we deze website slim geïntegreerd met Instagram, waardoor bezoekers altijd toegang hebben tot de nieuwste updates van haar werk. Dit zorgt voor een stroom van inspiratie, waarbij haar meest recente projecten en creatieve inzichten direct beschikbaar zijn. 

Bezoek miamai.nl

Wil je ook een website die met oog voor het kleinste detail is ontworpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.