https://alexmaastricht.nl/

Ontdek onze gastvrijheid en het bourgondische Maastricht, even "op vakantie" in eigen land. En wil je weg uit de drukte? Het Heuvelland ligt naast de deur!

Alain Closet Eigenaar

Opgeleverd in
2018

Geholpen met

webdesign, webdevelopment

Techniek

laravel, html/css, javascript, bootstrap

In samenwerking met een van onze partners hebben we de website voor Hotel Alex in Maastricht ontwikkeld. Het ontwerp, zorgvuldig vormgegeven in samenspraak met Akex, reflecteert de unieke sfeer van dit charmante hotel. De visuele identiteit is doordacht gedigitaliseerd om de warmte en gastvrijheid van Hotel Alex online over te brengen.

Toegankelijk voor toerisme

Om de informatie toegankelijk te maken voor een internationaal publiek, is het contentmanagementsysteem (CMS) meertalig opgezet. Dit zorgt ervoor dat toeristen moeiteloos alle benodigde informatie kunnen vinden, afgestemd op hun taalvoorkeur. Een naadloze ervaring voor een diverse doelgroep.

Bestaande boekingsmodule geïntegreerd

Voor het boeken heeft de klant dit keer gekozen voor een integratie met RoomRaccoon. Deze oplossing biedt Hotel Alex de mogelijkheid om boekingen op een georganiseerde en effectieve manier te beheren. De integratie voldoet aan de specifieke behoeften van het hotel, waarbij gebruiksgemak en functionaliteit hand in hand gaan. Maatwerk is niet altijd nodig!

Bezoek alexmaastricht.nl

Ook op zoek naar de heerlijke nachtrust die een zorgeloze online aanwezigheid met zich meebrengt?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.