https://greensolarinternational.com/

Onze jarenlange samenwerking met Pendo stond in het teken van creativiteit, professionaliteit en uitstekende communicatie. Onze website is hier een mooi voorbeeld van, een van de velen prachtige producten die uit onze samenwerking is gerold. Joshua en Frank zijn erg kundig en ervaren in wat ze doen en ze waren ten alle tijden beschikbaar voor vragen en advies. Op naar nog meer vruchtbare jaren van samenwerking!

Gabrielle Pelsers Hoofd Marketing & Communicatie

Opgeleverd in
2023

Geholpen met
webdesign, webdevelopment, copywriting

Techniek

laravel, livewire, video, html/css, javascript, bootstrap

De website die we hebben ontwikkeld voor Green Solar International is een op maat gemaakt project, gebouwd op het Laravel-framework. Dit maatwerk biedt verschillende functionaliteiten en voordelen.

Dit project toont aan hoe maatwerk webontwikkeling kan bijdragen aan de online aanwezigheid van een bedrijf. De website voor Green Solar International combineert geavanceerde technologie met een intuïtieve gebruikerservaring, wat resulteert in een krachtige online vertegenwoordiging van het bedrijf. We kijken ernaar uit om met Green Solar International samen te werken aan toekomstige projecten.

Snelle zoekfunctionaliteit met Laravel Livewire

Een feature van de website is de geavanceerde zoekfunctionaliteit, ontwikkeld met behulp van Livewire. Hiermee kunnen gebruikers zoekresultaten filteren zonder de pagina te hoeven verversen. Dit draagt bij aan een naadloze gebruikerservaring.

Integratie met Google Maps

Een ander belangrijk aspect van dit project is de integratie met Google Maps. We hebben een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd waarmee Green Solar International locaties van zonneparken eenvoudig kan invoeren. De coördinaten worden automatisch opgeslagen en weergegeven op een kaart.

Meertalig opgezet

De website is meertalig opgezet om zowel Spaanse als Engelstalige bezoekers te bedienen. Deze veelzijdigheid vergroot het bereik van Green Solar International en draagt bij aan hun internationale aanwezigheid.

Op zoek naar webontwikkelaars voor je website of applicatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)43 - 302 00 01 of mail ons info@pendo.nl.