Over ons
It's nice to be asked to do good projects.

Pendo (Latijn) - (/ˈpen.doː/, [ˈpɛn.doː]): waarde.

Bij Pendo staat u als klant met uw idee centraal, vanuit onze expertise nemen we uw idee onder de loep en zoeken samen naar verbeteringen die uw project van grotere waarde kunnen maken. Wij geloven erin dat samenwerken met de klant, het zorg dragen voor heldere communicatie en meedenken tijdens het gehele traject het eindproduct ten goede komt. Uw idee plus onze uitwerking staat gelijk aan een grotere waarde. Oftewel: 1 + 1 = 3.


Ons kantoor

Ons kantoor ligt in voetbalstadion de Geusselt in Maastricht. In een modern bedrijvencomplex dat rechtstreeks aan het stadion verbonden is worden onze opdrachten ontwikkeld en bent u als (toekomstige) klant van harte welkom voor een kop koffie of een goed gesprek. Een succesvolle project oplevering zou zomaar gevierd kunnen worden met een wedstrijdavond van MVV aangezien ons kantoor perfect uitzicht biedt op de grasmat van de Maastrichtse voetbalvereniging!

Tweets

@PendoNL: Just received two copies of Laravel Up & Running by @stauffermatt, opened a random page and spotted something I did… https://t.co/e9VYe77ZtnSocial Media

What happens on social media, stays on Google forever.