Diensten
Quality is job one.

Kwaliteit staat bij ons voorop, of het nu gaat om de bouw van een website of applicatie, om webhosting, grafisch ontwerp of het leveren van drukwerk. Via een persoonlijke aanpak zal Pendo altijd proberen uw wensen zo goed mogelijk te verwerken in het eindproduct.

In augustus 2010, toen Pendo startte, was het ontwikkelen van websites de enige dienst die wij onze klanten konden bieden. Ondanks dat dit nog steeds onze hoofd business is, hebben wij in de loop der tijd diverse diensten toegevoegd om op deze manier een full service internet bureau te worden dat haar klanten op een breed gebied van dienst kan zijn, adviseren en/of ondersteunen.

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen of onderhouden van uw website of webapplicatie, voor diverse soorten grafisch ontwerp, voor domeinnaam registraties en webhosting, voor zakelijk of promotie drukwerk en voor digital signage oplossingen gekoppeld aan uw nieuwe of bestaande systemen. Wilt u meer weten over een van de diensten? Neem zeker een kijkje in onze blog, hier lichten we individuele projecten uit die als mooie voorbeeldcase kunnen dienen voor onze dienstverlening.

Wanneer u specifieke vragen heeft over een van onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Tweets

@PendoNL: Just received two copies of Laravel Up & Running by @stauffermatt, opened a random page and spotted something I did… https://t.co/e9VYe77ZtnSocial Media

What happens on social media, stays on Google forever.