Vernieuwde website Regie Lease

Voor Regie Auto's in Maastricht hebben we een platform ontwikkeld waarbij de voorraad uit hun auto software kon worden hergebruikt op de website waar de auto's in lease vorm worden aangeboden. Het doel van dit concept was om het voor de medewerkers van Regie Auto's zo gemakkelijk mogelijk te maken om de voorraden op zowel de verkoop- als leasewebsite actueel te houden.

Dagelijks wordt de autovoorraad geactualiseerd en worden foto's bijgewerkt. Daarnaast wordt er een koppeling gelegd met de API van de leasemaatschappij waardoor de website elke dag opnieuw de actuele prijzen toont op basis van een vaste formule (20% aanbetaling en 20% slotsom bij een leasetermijn van 60 maanden). Wanneer een bezoeker geïnteresseerd is in een van de auto's kan er gekozen worden om een private of financieel lease aanvraag te plaatsen. Deze aanvraag wordt per e-mail bij Regie Auto's afgeleverd waarna deze wordt afgehandeld.

De website is gebouwd met behulp van het Laravel framework en voorzien van enkele javascript maatwerk plug-ins, en omdat er in de toekomst wellicht wordt gekozen om ook de verkoop website te vernieuwen hebben we de software in versiebeheer opgezet zodat de software ook ingezet kan worden in een tweede website.

Bekijk de website op regielease.nl.

Bent u een autohandelaar en benieuwd naar de mogelijkheden bij Pendo? Neem dan contact met ons op, het (externe) softwarepakket voor voorraadbeheer is breed inzetbaar en biedt tal van opties die we samen met u kunnen bespreken.

Share

Vernieuwde website Regie Lease Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!