Schrieder & VS Demolition

Schrieder Asbestsaneringen B.V. is een dynamisch bedrijf wat zich richt op de wensen van de klant. Met specifieke kennis, krachtig materieel en bovenal doortastende mensen die vanuit ervaring mee kunnen denken, vindt Schrieder Asbestsaneringen B.V. overal een oplossing voor.

Onder het motto "schoenmaker blijf bij je leest" werd Pendo benaderd voor het ontwikkelen van de responsive website voor zowel Schrieder Astbestsaneringen als V&S Demolition. Het doel was om, naast een mooie informatie website te maken, te zorgen dat het duidelijk was dat beide bedrijven samen werkten. Dit hebben we gedaan door dezelfde vormgeving te gebruiken maar wel in de eigen huisstijl per bedrijf. Op de websites staan dan ook verwijzingen naar elkaar website.

Naast de ontwikkeling van de website doet Pendo tevens technisch onderhoud en bieden we ondersteuning bij het gebruik van de website, e-mail en computer wanneer nodig.

Share

Schrieder & VS Demolition Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!