Responsive website EHBO Maastricht

Vrijwilligersvereniging EHBO Maastricht kwam naar ons toe met de wens voor een mobiel geoptimaliseerde en moderne website, die alle huidige informatie kon onderbrengen. In samenwerking met de klant zijn wij gestart met het vinden van een geschikte pagina opbouw en bijhorend ontwerp. Dit ontwerp is vervolgens tot leven gewekt door toevoeging van ons Content Management Systeem, een systeem waarmee de beheerder van de website zelf in staat is de inhoud te bepalen en beheren.

Naast de ontwikkeling van de website heeft Pendo ook zorg gedragen dat de bestaande informatie hergestructureerd werd ondergebracht in een nieuwe pagina indeling waardoor alle belangrijke informatie nooit verder dan 2 muis klikken van de bezoeker vandaan is. Door het gebruik van heldere koppen en formulieren wordt het gebruik van de website heel gemakkelijk.

Als kerst op de taart maakt EHBO Maastricht gebruikt van onze Pendo BusinessMail oplossing. Deze oplossing verzekerd traceerbare uitgaande e-mail waarbij zo goed als mogelijk voorkomen wordt dat e-mail in de spamfolder van de ontvanger komt.

Share

Responsive website EHBO Maastricht Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!