Project MyHelp

MyHelp is een platform waarop je gratis en 24/7 afspraken kunt maken bij dienstverlenende bedrijven in jouw buurt. Ze tonen namelijk de prijzen en beschikbaarheid van de aangesloten bedrijven, zodat je er online een afspraak kunt maken. Op de homepage kun je zien welk soort bedrijven ze aanbieden.

Pendo heeft in samenwerking met Ontwerpbureau Zuid gezorgd dat het platform werd ontworpen en gebouwd. Van start tot eind hebben we de klant betrokken bij onze keuzes om te zorgen dat we gedurende het gehele traject op één lijn zaten. Zowel de klant als wijzelf hebben tijdens de ontwikkeling dan ook waardevolle invloed gehad op het eindresultaat.

Het project is gebouwd met behulp van het Laravel framework en is voorzien van een zelfbouw agenda module en datum-kiezer. Een mooie functie die door Pendo bedacht en ontwikkelt is, is de mogelijkheid om al je gemaakte afspraken automatisch te laten toevoegen aan de agenda op je smartphone.

Benieuwd naar de werking of hoe de website werkt? Neem dan vlug een kijkje op MyHelp.NL!

Share

Project MyHelp Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!