Project Caveman Run

Vandaag kondigde de organisatie achter Caveman Run Valkburg, die jaarlijks ruim 4000 deelnemers trekt, dat er een ijseditie komt rond Snowworld Landgraaf. Het evenement staat gepland op 16 september en deelnemers kunnen kiezen uit 6, 9, 12 of 18 kilometer en zullen meer dan 25 hindernissen moeten nemen.

Gelijktijdig met deze aankondiging kunnen wij met gepaste trots vertellen dat ook de website inmiddels vernieuwd is om plek te bieden voor informatie over beide evenementen. Samen met de organisatie achter de Caveman Run hebben we de wensen verwerkt in een geheel nieuwe website. Belangrijk was dat niet langer één, maar meerdere evenementen centraal konden staan op de website en dat het voor bezoekers makkelijk moest zijn om tickets en informatie terug te vinden op de website. Vanzelfsprekend is ook deze website weel volledig responsive opgeleverd en toegankelijk voor ieder type bezoeker.

De nieuwe website is te vinden op www.caveman-run.nl.

Winactie

Namens Caveman Run mogen wij 2 toegangsbewijzen verloten voor de nieuwe editie in Landgraaf. Wil je winnen? Reageer dan op bericht via het formulier rechts (of onder) deze blog. Heel veel succes allemaal!

Share

Project Caveman Run Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!