Online platform Brusselse Poort Maastricht

Wat begon als een project om de website van winkelcentrum Brusselse Poort te verbeteren is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste projecten van Pendo. Voor winkelcentrum Brusselse Poort zijn diverse maatwerk oplossingen bedacht en gebouwd. De ondernemers van het winkelcentrum zijn zelf in staat hun eigen bedrijfs informatie en aanbiedingen te beheren en is er een geselecteerde groep gebruikers die de algemene delen van de website kunnen invullen.

Inmiddels heeft Pendo ook de digital signage oplossing voor Brusselse Poort ontwikkeld, dit systeem toont relevante informatie voor de bezoekers op grote 55" beeldzuilen bij elk van de 3 ingangen. Voor de bestaande schermen in het winkelcentrum werd een maatwerk oplossing bedacht om elke ondernemer een eigen mogelijkheid tot adverteren te bieden in de vorm van een advertentie of het tonen van de bedrijsgegevens.

De laatste toevoeging aan dit project zijn het tonen van de livescores, competitiestand en speelschema van de Eredivisie en Jupilerleague, het tonen van de vertrektijden van bussen bij de bushaltes in de buurt van het winkelcentrum en het tonen van de weersverwachting van de komende 3 dagen. Maandelijks proberen we mogelijkheden te zoeken die relevant zijn voor de bezoekers van het winkelcentrum.

Share

Online platform Brusselse Poort Maastricht Bezoek website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!