Jorissen Auto's

In opvolging van regielease.nl, hebben we afgelopen week de website van autobedrijf Jorissen Auto's vernieuwd. Ook in dit geval is gekozen om in samenwerking met AutoSoft het softwarepakket AutoCommerce te gebruiken. Dit pakket biedt voor autohandelaars de mogelijkheid om vanuit één control panel de autovoorraad door te zetten naar meerdere marktplaatsen. Met behulp van een XML-koppeling is Pendo vervolgens in staat gesteld om dagelijks de actuele voorraad van de website geautomatiseerd bij te werken.

De website is voorzien van een frisse responsive website en is vanzelfsprekend op zowel mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops te bekijken. Hoewel de voorraad nog groeiende is, hebben we het voorbereidende werk al getroffen en op de aanbod pagina de nodige filters toegevoegd. Zodra de voorraad toeneemt is het hierdoor ook voor u als bezoeker makkelijker vinden wat u zoekt!

Bent u ook een autohandelaar en benieuwd naar de mogelijkheden bij Pendo? Neem dan contact met ons op, het (externe) softwarepakket voor voorraadbeheer is breed inzetbaar en biedt tal van opties die we samen met u kunnen bespreken.

Share

Jorissen Auto's Bezoek de website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!