Digital Signage Brusselse Poort

Naast de webdevelopment taken voor winkelcentrum Brusselse Poort, is Pendo ook verantwoordelijk voor de geplaatst beeldschermen in het winkelcentrum. Wij hebben zowel de software als hardware geleverd, geinstalleerd en geactiveerd.

Wat begon als niet veel meer dan een korte dia show met bedrijfslogo's is inmiddels uitgegroeid tot een complete digital signage oplossing. Het systeem is in staat met meerdere databronnen te communiceren om de bezoekers van het winkelcentrum van de juiste informatie te voorzien. Dit kan in de vorm van tekst, beeldmateriaal of video. Met diverse API's wordt gecommuniceerd om de data op de juiste tijden te tonen.

De pronkstukken van de levering bij Brusselse Poort zijn toch wel de drie 55" zuilen die bij de 3 ingangen van het winkelcentrum terug te vinden zijn. Deze monitoren tonen naast actuele activtieiten en nieuws ook de weersvoorspelling, actuele bustijden van nabijgelegen bushaltes via een live-koppeling met 9292ov.nl en de uitslagen en standen van de Nederlandse competities. In de toekomst worden nog veel meer nuttige uitbreidingen op deze displays verwacht.

Share

Digital Signage Brusselse Poort Bezoek de website

Reageren?

Reageer gerust als er vragen of opmerkingen zijn, we horen niets liever dan de reacties van onze klanten en volgers om ervoor te zorgen dat we scherp blijven!